Unghundetræning. Hornevej, Aalborg Øst

Unghundetræning er for hunde, der har deltaget i hvalpetræning, arrangeret af DKK eller lignende og for hunde, der er fra 6 mdr til ca. 1 år. 
Vi bygger videre, på alle de ting hunden lærte til hvalpetræning, men det er ikke en betingelse eller en forudsætning, at man har deltaget på tidligere hold.
På kurset arbejder vi med lystbetonet indlæring og positiv forstærkning. Den positive træning vil styrke tilliden mellem dig og din hund og vise hunden, at det er sjovt og godt at samarbejde med dig.
Fordi unghunden gennemgår sin fysiske kønsmodning i denne periode, kan den være lidt ”ustabil”. Det kan betyde at træningen kan blive udfordrende og derfor lægger vi vægt på at fortsætte med aktiviteter, der på en positiv måde styrker forholdet mellem hunden og dig – og på aktiviteter der kan forebygger konflikter mellem dig og din hund.
Vi arbejder med grundlæggende øvelser som kontakt, i ro, sit, stå, dæk, gå pænt i line, impulskontrol og m.m. der styrker hundens kreativitet og lyst til at træne.

Træningen starter torsdag den 27.01.2022 kl 18.45-19.45.

Pris kr 600,-. Kurset er på 10 timer.
Tilmeldingen er bindende, beløbet tilbagebetales ikke ved framelding.

For at deltage i kurset skal din hund være vaccineret efter DKK's anbefalinger og der skal være tegnet forsikring der omfatter træning.

For yderliger info kontakt.

Joan
Mobil: 20849407